winkelwagentje:
0 items
excl. BTW
<strong>gratis levering</strong><br/>vanaf 75 euro (Belgiƫ) Gratis verzending
vanaf 90 euro (incl. BTW) (BE)
Enkel levering in de Benelux
<strong>056 60 51 51</strong> 056 60 51 51
info@toffice.be
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Sigel

Sigel


Het verhaal over de bekroonde designs en hun awards
Artverum® glas-magneetborden zijn moderne interieurobjecten met een pure esthetiek – met uitstekende veiligheid en kwaliteit. Zo zijn ze een eyecatcher in iedere ruimte: als stijlvol plan- of informatiebord op kantoor of thuis – voor het magnetisch bevestigen van notities, visitekaartjes en nog veel meer, en om steeds weer opnieuw te beschrijven. Door hun stijlvol design en prachtig uiterlijk, hebben ze al verscheidene prijzen jaar op jaar hiervoor in de wacht gesleept: German Design Award 2017 – Iconic Award 2017

Al voor de 5de keer op een rij hebben de glas-magneetborden artverum® bij de GERMAN DESIGN AWARD overtuigd. artverum® heeft in de categorie “Office Furniture” de onderscheiding “Special Mention” voor uitstekende designkwaliteit gekregen. 

Glas-magneetborden artverum® winnen DDC-onderscheiding

Onze glas-magneetborden artverum® werden opnieuw bekroond. De Deutsche Designer Club (DDC) waardeerde de nieuwe producten 2015 en alle éénkleurige borden tot 2015 met de Award voor “Goede vormgeving 2016”.  De Award van de Deutsche Designer Club legt de nadruk op uitstekende vormgeving in tien categorieën, daaronder bijv. merkcommunicatie, corporate design of architectuur. De glas-magneetborden artverum® konden in het segment “product” overtuigen en zijn één van de 16 winnaars van deze categorie. 

German Design Award 2016 – NOMINEE & Special Mention

Met de onderscheiding „Interior Innovation Award – Selection 2015” krijgen de glas-magneetborden artverum® voor de eerste keer een van de meest gerenommeerde designprijzen van de inrichtingsbranche. Bekroond werden bijv. de nieuwe artverum® designs “3D-Graphics” en “Wood” in de productcategorie “Kantoor en werkplek”. Beoordelingscriteria waren naast voor het design specifieke kenmerken zoals ontwerpkwaliteit, productesthetiek en innovatieniveau ook functionele eigenschappen zoals bijv. gebruikswaarde, veiligheid en duurzaamheid.

Reddot design award 2013 voor exclusieve glas-magneetborden

Sigel kreeg bij de gerenommeerde wedstrijd "red dot design award 2013" weer een onderscheiding voor de populaire glas-magneetborden artverum®. Bekroond werden o.a. de moderne magneetborden van glas in het op de toekomst georiënteerde filmdoekformaat. De innovatieve glas-magneetborden die geschikt zijn voor projectie zijn door de jury eveneens met de “red dot design award 2013” beloond. Op deze borden kunnen films en presentaties in goede beeldkwaliteit worden geprojecteerd. De nieuwe projectieborden zijn geschikt om te projecteren, magnetisch en altijd opnieuw beschrijfbaar.

Alle prijzen exclusief BTW. Zolang u niet ingelogd bent, zijn alle prijzen indicatief. © Direct Burotica Supplies nv BE 0418 966 754